Zoek
Zorg hulpmiddelen

Obli
Voldoende drinken lijkt zóóó gewoon. Echter blijkt dat 1 op de 3 mensen dagelijks onvoldoende drinkt. Obli herinnert gebruikers aan het voldoende en regelmatig drinken: simpel, intuïtief en effectief. Het drinkgedrag wordt geregistreerd en gecommuniceerd ‘over the cloud’. Dit maakt het mogelijk dat mantelzorgers, ook als ze veraf wonen en niet dagelijks op bezoek komen, een oogje in het zeil kunnen houden en effectief kunnen ondersteunen. Dit geldt natuurlijk ook voor de thuiszorg, huisarts en specialist. Ook het instellen en bedienen van Obli op afstand is mogelijk, bijvoorbeeld bij veranderingen in behandeling of bij een hittegolf.

www.obli.info

Welzorg Goes
In de Welzorg Winkel te Goes kunt u artikelen lenen, huren en kopenop het gebied van mobiliteit, gezondheid, zelfredzaamheiden comfort voor een vitaal leven. Soms komt het voor dat utijdelijk een hulpmiddel of verpleegartikel nodig heeft. Dezehulpmiddelen kunt u in de winkel lenen. Ook kunt u bijvoorbeeldeen borstkolf apparaat, scootmobiel of lichttherapielamphuren. Of producten kopen op gebied van mobiliteitzoals scootmobielen, rollators en rolstoelen, maar ook hoog/laagbedden, (anti-decubitus) matrassen, sta-op stoelen enhandige hulpjes.

www.welzorg.nl

Sensotiss
Sensotiss is een bedrijf dat producten ontwikkelt om mensen langer, aangenaam en zorgeloos thuis te kunnen laten wonen. De Sensotiss bed sensor is ontwikkeld als hulpmiddel in en rond het bed. De sensor ligt onder het matras en is zo ontworpen dat de gebruiker hem niet ziet en er geen last of hinder van ondervindt. Wanneer u in bed stapt merkt de Sensotiss bed sensor dat u in bed ligt en wanneer u weer uit bed stapt. Mocht u ’s nachts onverhoopt niet meer terug in bed kunnen komen alarmeert de Sensotiss automatisch uw buren, kinderen en/of hulpdiensten. Zo voorkomt de Sensotiss dat u een hele nacht op hulp moet wachten. Wel zo’n veilig gevoel voor u en uw omgeving.

www.sensotiss.nl

Deel op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *