Search
Veilig Thuis Zeeland, meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling

Veilig Thuis Zeeland, meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling

Per 1 januari 2016 is er een landelijk (gratis) nummer voor Veilig Thuis Zeeland: 0800 2000. Alle 26 Veilig Thuis organisaties zijn (24/7) aangesloten op dit nummer. Vanuit het buitenland kun je bellen naar: 0031 703119007 (niet gratis)

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Het is een regionale organisatie waar slachtoffers, daders en omstanders terecht kunnen voor deskundige hulp en advies. Veilig Thuis is er voor iedereen, jong en oud, die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Veilig Thuis geeft advies en biedt ondersteuning, ook aan professionals. Veilig Thuis biedt de helpende hand, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging. Veilig Thuis biedt perspectief op een betere situatie waardoor mensen weer toekomst hebben. Mét of zonder elkaar.

Wilt je advies en hulp voor de ander en/of voor jezelf? Je kunt je vragen stellen of je hart luchten. Je krijgt een hulpverlener aan de lijn, die aandachtig naar je verhaal luistert. Deze hulpverlener zet alles voor je op een rij, beantwoordt je vragen en geeft je advies. Ook kijkt de hulpverlener samen met jou welke professionele hulp er nodig is. Als je wilt, kun je anoniem blijven.

Kijk voor meer informatie op www.vooreenveiligthuis.nl

Deel op Social Media