Trek-er-op-uit met de Borsele Sprinter!

Woont u in Borsele en heeft u behoefte aan uitstapjes en gezelligheid? Ga mee met de Borselse Sprinter! U wordt gehaald en gebracht. Meer weten?

Als inwoner van de gemeente Borsele kunt u in aanmerking komen om gebruik te maken van de Sprinter. Ga mee met de Borselse Sprinter!

 De activiteiten van de Borselse Sprinter

De activiteiten van de Borselse Sprinter zijn te vinden op www.borselsesprinter.nl .
Aanmelden kan op maandag en woensdag tussen 09.00 – 12.00 uur via 06-52560982.
Alle activiteiten staan ook vermeld in het Sprinternieuws. Wilt u het Sprinternieuws persoonlijk ontvangen? Dat kan, meld u dan bij het VrijwilligersHuis Borsele, T. (0113) 311 999.

Voor wie is de Borsele Sprinter?

De bus is er voor inwoners van de gemeente Borsele, die niet in staat zijn activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen. Ook mantelzorgers kunnen gebruik maken van de Sprinter. De bus is volledig aangepast en biedt plaats voor twee rolstoelen.

Wat kost een rit?

De kosten van een rit met de Borselse Sprinter zijn afhankelijk van de activiteit. U vindt de kosten in het activiteitenprogramma en op de website. Wij houden de kosten zo laag mogelijk, dankzij provinciale en Europese subsidie en een structurele bijdrage van R&B Wonen.

Waar gaan we naar toe?

De Sprinter rijdt naar verschillende plaatsen in Zeeland en ook in de regio Rotterdam, Tilburg en Brugge. Daar bezoeken wij bijvoorbeeld een streekmarkt, tuincentrum, museum, monument of optreden. Ook maken we een boottocht, bezoeken bijzondere tuinen of rijden met de Borselse Sprinter door een mooi gebied. Tijdens een rit is het gebruikelijk om samen een consumptie te nuttigen. De meeste activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk.

Programma

Het activiteitenprogramma vindt u onder andere in de Bevelandse Bode, in de activiteitenkalender op deze website, op de website van de Borselse Sprinter www.borselsesprinter.nl en in het Sprinternieuws. Dit laatste hierboven te downloaden en aan te vragen via het VrijwilligersHuis Borsele, T. (0113) 311 999.
De activiteiten van de Borselse Sprinter komen in aanmerking voor de Bijdrageregeling Minimabeleid gemeente Borsele. Voor meer informatie zie www.borselsesprinter.nl

Afmelden

Bent u verhinderd door bijvoorbeeld ziekte, en u wilt u zich afmelden, dan kunt u dit doen op maandag en woensdag tussen 09.00 en 12.00 uur op het telefoonnummer 06-52560982. Bij geen gehoor graag een boodschap inspreken. Wij kunnen dan uw plaats misschien nog aan iemand anders geven.

 

Deel op Social Media