Search
Schrijf u nu in voor het koersbaltoernooi op 25 oktober 2023!

Schrijf u nu in voor het koersbaltoernooi op 25 oktober 2023!

We nodigen u van harte uit voor het koersbaltoernooi dat Seniorenraad Borsele op woensdag 25 oktober 2023 weer organiseert. Dit toernooi vindt plaats in sporthal de Zwake in ‘s-Gravenpolder. Ook deze keer spelen we weer één tegen één in plaats van in teamverband. Zo hoeven deelnemers tussendoor niet lang te wachten. Daarnaast is er geen minimumaantal van 5 deelnemers per dorp/stad meer, dus iedereen kan zich aanmelden. Koersballers uit de gemeenten Borsele, Goes en Kapelle zijn van harte welkom bij dit toernooi.

Het toernooi begint om 10.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur. Wethouder Marga van der Plasse overhandigt rond 15.00 uur de winnaars hun welverdiende prijs. Op de foto hierboven ziet u de winnaars van vorig jaar: Piet Remijn, Pim Huijbregsen, Marian Noijons, Ko Beulens en Jo Noorland.

Lunch
Tijdens de middagpauze is het mogelijk om een lunch te bestellen. Deze lunch bestaat uit broodjes, soep en/of fruit. De prijzen daarvan ziet u in het inschrijfformulier hieronder. U kunt er ook voor kiezen alleen soep te bestellen. En u mag uiteraard ook zelf uw lunch meenemen.

Aanmelden
Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel aanmeldt, niet zoals eerdere jaren als team. De reden hiervoor is dat we nu iedereens gegevens nodig hebben, omdat we nu één tegen één spelen en niet meer in teamverband.  Aanmelden kan tot 6 oktober via onderstaand inschrijfformulier. Als u uw mailadres invult, krijgt u een bevestiging van uw inschrijving per mail.


Meld u hieronder aan voor het koersbaltoernooi


Deel op Social Media