Zoek
Maaltijd thuis Borsele

Maaltijd thuis Borsele

Uw maaltijd thuisbezorgd in Borsele

Als koken (even) niet meer gaat         

Kunt u (tijdelijk) niet meer koken? Geen nood. VrijwilligersHuis Borsele biedt u vijf dagen per week (maandag t/m vrijdag) een warme maaltijd.

U kunt elke werkdag van de maaltijdservice gebruik maken, minder kan ook (met een minimum van drie dagen per week). Uw maaltijd wordt tussen 11.30 en 12.15 bij u thuis bezorgd. Hieronder vindt u alvast wat informatie.

Wat krijgt u?
In de eerste plaats hoeft u niet te koken. De vrijwilliger brengt uw maaltijd kant en klaar bij u thuis. Een complete maaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht met aardappelen, groente, vlees/vis of een vegetarisch alternatief en een toetje. Er is altijd keus uit drie verschillende menu’s. U kunt zelf aangeven wat u wilt. U kunt bijvoorbeeld het vlees kiezen van menu 1 en de groente van menu 2. Zo stelt u zelf uw maaltijd samen. In sommige situaties is een speciaal dieet nodig. Dit kunt u aangeven bij uw aanmelding, de keuken van Ter Weel houdt hier dan rekening mee.

Wat kost een maaltijd? 
U heeft de mogelijkheid om verschillende gangen te kiezen van de maaltijd. De basis van de maaltijd is altijd het hoofdgerecht. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van uw warme maaltijd. Hieronder vindt u de keuzemogelijkheden met de daarbij behorende prijzen:

Alleen hoofdgerecht € 8,17
Voorgerecht + hoofdgerecht € 9,64
Hoofdgerecht + nagerecht € 9,81
Compleet driegangenmenu € 10,50

In welke plaats u ook woont in de gemeente Borsele, overal is dezelfde prijs van toepassing. Jaarlijks stellen wij de kostprijs van de maaltijd vast voor het komende jaar, samen met de leverancier Ter Weel. Alle klanten van de warme maaltijdvoorziening stellen we uiteraard tijdig op de hoogte van prijswijzigingen.

Hoeveel keer per week?
De vers bereide, warme maaltijden worden vijf keer per week bezorgd, van maandag tot en met vrijdag. Minder kan ook, met een minimum van drie keer per week. Als u een dagverzorging of dagbehandeling bezoekt op meer dan twee dagen per week, kunnen we in overleg met de medewerker een aangepast aantal keren maaltijden leveren. Het is mogelijk dat u door omstandigheden, bijvoorbeeld na thuiskomst uit het ziekenhuis, tijdelijk geen eten kan koken. U kunt voor deze periode maaltijden aanvragen.

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl. We helpen u graag!

Deel op Social Media