Zoek
Najaarsactiviteiten Seniorenraad Borsele: wees welkom!

Najaarsactiviteiten Seniorenraad Borsele: wees welkom!

Seniorenraad Borsele organiseert dit najaar weer een aantal leuke activiteiten voor senioren uit de gemeente. U bent van harte welkom om met een of meerdere activiteiten mee te doen. Tenzij anders vermeld, kunt u zich opgeven bij het VrijwilligersHuis via telefoonnummer 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl. Wees er snel bij, want vol is vol. Hopelijk tot ziens!

21 september, 14.30 uur
Walking Football senioren (55+) in Heinkenszand
Bij Luctor Heinkenszand krijgen we een workshop Walking Football. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom om mee te doen! Het bijzondere aan deze vorm van voetbal is dat je niet mag rennen, we spelen de hele tijd wandelend. We worden ontvangen met koffie of thee. Eerst legt een coach ons het verloop en de regels van het spel uit, daarna gaan we het veld op. Achteraf drinken we samen gezellig een drankje. Aanmelden kan tot en met 16 september, meedoen is gratis.

28 september, 14.30 uur
Culinaire wandeling met gids rond ’s-Heer Abtskerke
Hoeve Van der Meulen (Zuidweg 26, ’s-Heer Abtskerke) is het startpunt van onze culinaire wandeling. De route is een kleine vijf kilometer lang, een gids vertelt ons over het landschap waar we doorheen lopen. Tussendoor zijn er verschillende culinaire tussenstops. Op de eerste stop krijgen we koffie of thee met iets lekkers, de tweede keer een drankje met een snack en als laatste soep met stokbrood. Aanmelden kan tot en met 19 september, deelnemen kost 15 euro.

29 september, 19.30 uur
Literaire lezing: Maarten van Rossem in de Stenge
in samenwerking met Bibliotheek Oosterschelde
In aanloop naar de maand van de geschiedenis bespreekt Maarten van Rossem een van de meest rampzalige periodes in onze geschiedenis: 1914 tot 1945. Hoe actueel is dit onderwerp nog? Ontdek het tijdens deze boeiende lezing. Na afloop is er de mogelijkheid om boeken te laten signeren of uw collectie uit te breiden. Aanmelden kan op www.bibliotheekoosterschelde.nl/activiteiten, een ticket kost 15 euro voor leden van de Bibliotheek (niet-leden betalen 17,50 euro).

27 oktober, 14.00 uur
Oudhollandse spelletjes

In het dorpshuis van Nisse staan vandaag acht verschillende Oudhollandse spelletjes voor ons klaar, zoals een kazenspelletje, slinger de slanger, hoedje wip, spiegelkast en een rolbaan. Doet u gezellig mee? Meedoen kost 7,50 euro inclusief koffie of thee. Aanmelden kan tot en met 19 oktober.

16 november, 14.30 uur
Seniorenmirreg met het Westkappels Koor in samenwerking met Stichting ’t Kerkje van Ellesdiek

Het Westkappels Koor brengt een programma met een breed repertoire. Van liedjes uit de oude doos tot hedendaags werk. Het koor wordt begeleid door pianiste Lenie Stokman. Een kort intermezzo met accordeonmuziek zal niet ontbreken. Entree bedraagt zes euro, reserveren kan via reservering@kerkje-ellesdiek.nl of 0113-612681.

Deel op Social Media