Zoek
Last van eenzaamheid? Volg de cursus Creatief Leven!

Last van eenzaamheid? Volg de cursus Creatief Leven!

VrijwilligersHuis Borsele biedt vanaf 16 november de cursus Creatief Leven aan in Heinkenszand, voor mensen die merken dat ze eenzaam zijn en daar iets aan willen veranderen.

Mariette Straver, specialist Eenzaamheid, verzorgt de cursus. Ze leert deelnemers op een andere manier naar zichzelf en de wereld kijken. Individueel en met hulp van de groep ontdek je een nieuwe manier van positief en creatief denken en leven. We doen oefeningen waardoor je dingen anders doet dan je gewend bent en je leert luisteren naar jezelf. Je krijgt meer zelfkennis en stelt jezelf een doel.

De cursus begint in november en bestaat uit acht bijeenkomsten van elk twee uur. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.Verandering is uitdagend, maar het kan ook bedreigend zijn. We bieden een veilige omgeving waar jezelf kunt ontwikkelen.

De cursus is om de twee weken op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De cursusdata zijn 16 en 30 november, 14 december, 4 en 18 januari en 1, 15 en 29 februari. De locatie is het gemeentehuis in Heinkenszand (Stenevate 10). Deelname aan de cursus is gratis, deelnemers betalen alleen het werkboek van €20,00 euro. Mocht dit een probleem zijn, geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Aanmelden kan bij het VrijwilligersHuis via onderstaand formulier. Heeft u nog vragen? Neem contact op via info@vrijwilligershuis.nl of telefoonnummer 0113-31199.


Meld u hieronder aan voor de cursus Creatief Leven


Deel op Social Media