Search
Gratis cursus waarbij je beter leert omgaan met mensen met psychische problemen of een verslaving

Gratis cursus waarbij je beter leert omgaan met mensen met psychische problemen of een verslaving

Emergis Preventie organiseert een cursus waarbij je leert om te gaan met mensen met psychische problemen. Deze cursus is voor mensen die iemand kennen met psychische problemen of een verslaving. Zoals partners, ouders, verzorgers, vrienden, kennissen of buren.

Je leert bijvoorbeeld:

○ Hoe ga ik om met moeilijk gedrag?
○ Hoe kan ik overbelasting bij mezelf voorkomen?
○ Hoe organiseer ik steun voor mijzelf?
○ Hoe voorkom ik dat situaties (verder) uit de hand lopen?
○ Hoe kan ik mijn eigen leven blijven leiden?
○ Hoe ga ik om met de hulpverlening?

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van twee uur en is op verschillende plekken in Zeeland. Je kunt je het hele jaar door aanmelden. Daarna krijg je te horen wanneer de cursus begint. Meestal is de cursus ’s avonds. Meedoen is gratis. Alles wat je deelt, blijft binnen de groep. Er wordt niks opgeschreven.

Wil je meedoen of meer informatie? Neem dan contact op met Emergis via telefoonnummer 0113 26 71 43 of het mailadres info@emergispreventie.nl.

Deel op Social Media