Zoek
Gezocht voor Nationale Ouderendag: ouderen met een bijzonder verhaal

Gezocht voor Nationale Ouderendag: ouderen met een bijzonder verhaal

Seniorenraad Borsele zoekt ouderen die op hogere leeftijd iets bijzonders doen of deden om hen tijdens de Nationale Ouderendag op 1 oktober in het zonnetje te zetten.

We zoeken Borselse ouderen die op latere leeftijd iets bijzonders doen of deden. Bijvoorbeeld iemand die op hogere leeftijd iets voor de samenleving heeft gedaan, zoals het organiseren van een goedbezochte activiteit. Of de coronatijd gebruikte om iets nieuws te leren of voor anderen te zorgen. Maar het is natuurlijk net zo bijzonder als iemand eindelijk de stap heeft genomen om fanatiek te gaan sporten of een boek te schrijven. De winnaar van 2019 was Willy Verbeek, die in zijn moestuin groenten voor de voedselbank verbouwt.

Kent u zo iemand? Nomineer hem of haar! Vertel ons wat voor bijzonders deze persoon doet en wie weet verrassen we hem of haar tijdens de Nationale Ouderendag met een heerlijke lunch. De voorwaarde voor opgave is dat deze persoon in Borsele woont en ouder is dan 65 jaar. Nomineren kan tot 23 september via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl.  We zijn benieuwd naar alle bijzondere verhalen!

Foto: Pexels

Deel op Social Media