Search
Dag van de Vrijwilliger in Borsele!

Dag van de Vrijwilliger in Borsele!

Namens het college van Burgemeester en Wethouders organiseert VrijwilligersHuis Borsele voor onze Borselse vrijwilligers de Dag van de Vrijwilliger. Wij zijn van mening dat iedereen, ongeacht de hoeveelheid uren, inzetfrequentie of aard van de werkzaamheden, van grote waarde is voor zijn/haar organisatie én voor de gemeente Borsele. Daarom geven wij een tweetal cadeaus weg waar onze vrijwilligers, jong en oud, uit kunnen kiezen om aan deel te nemen:

  • Een heerlijke High Tea! zaterdag 27 januari & 3 februari 2018 | 13.00 uur | dorpshuis Ons Dorpsleven in ’s-Gravenpolder
    Let op: de high tea op 27 januari is inmiddels volgeboekt. U kunt zich nog aanmelden voor de high tea op 3 februari.
  • Naar de bioscoop! woensdag 31 januari 2018 | aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur | DaVinci Cinema in Goes.
    Kies een film van je keuze: A. The Commuter (actiefilm) | B. Huisvrouwen bestaan niet (feelgood film)

De komende periode benadert VrijwilligersHuis Borsele de bij haar bekende (sport)verenigingen, organisaties en maatschappelijke instanties om hun vrijwilligers te informeren en uit te nodigen. Ook tref je op diverse publieke locaties wervingsposters. Ontvang je geen informatie, of heb je het idee dat je (verenigings)gegevens niet bekend zijn bij de gemeente Borsele, neem dan contact op met de medewerksters in het VrijwilligersHuis.

Aanmelden is verplicht! Doe jij vrijwilligerswerk en woon je in de gemeente Borsele, meld je dan aan voor een van deze twee gratis activiteiten.
VrijwilligersHuis Borsele, www.vrijwilligershuis.nl, T. (0113) 311999, E. info@vrijwilligershuis.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet en uiteraard de keuze van jouw cadeau.

Helpen maakt je Happy!
Happy worden wij om jou en alle vrijwilligers dit cadeau aan te bieden voor de waardevolle hulp.   

 

Deel op Social Media