Search
Dag van de Mantelzorg 2018

Dag van de Mantelzorg 2018

VrijwilligersHuis Borsele kijkt terug op een geslaagde Dag van de Mantelzorg.

Wethouder Marga van de Plasse verwelkomde donderdag 8 november bijna honderd Borselse mantelzorgers in Partycentrum De Geveltjes in ‘s-Heerenhoek. Als dank voor hun belangeloze zorg voor een naaste konden zij genieten van een volledig verzorgde middag en avond. Zo konden zij een workshop naar keuze volgen (een plantenhanger maken, speksteen veilen, een soul collage samenstellen, theemelanges proeven en alcoholvrije cocktails maken). Ook stonden er een visagiste, nagelstyliste, kapper, masseuse en fotograaf voor hen klaar. Ze genoten van een heerlijk buffet en natuurlijk werden er ook ervaringen en verhalen gedeeld.
Alle mantelzorgers kregen achteraf een cadeautje als waardering voor de zorg die zij hun naaste(n) geven. De mantelzorgers die niet aanwezig konden zijn op de Dag van de Mantelzorg, kregen dit thuisbezorgd.

Alle betrokkenen, hartelijk dank voor deze mooie dag! Alle foto’s zijn te bekijken via deze link.

Mantelzorger? Laat u registreren!

Bent u ook mantelzorger, maar staat u nog niet geregistreerd in het mantelzorgbestand van VrijwilligersHuis Borsele? Laat u registeren! Wij houden u dan op de hoogte van alle ontwikkelingen en activiteiten die het VrijwilligersHuis voor mantelzorgers organiseert. Ook kunt u bij ons terecht voor informatie, ondersteuning en advies. Aanmelden kan via telefoonnummer 0113-311999 of e-mailadres info@vrijwilligershuis.nl

Deel op Social Media