Search
Busreis naar de Gentse Winterfeesten op vrijdag 13 december

Busreis naar de Gentse Winterfeesten op vrijdag 13 december

Bent u 55-plusser en vindt u het gezellig om samen met anderen uit te gaan, dan nodigt Seniorenraad Borsele u uit voor een busreis naar Gent.

Waar vroeger Gent slechts een kleine kerstmarkt had, is de huidige kerstmarkt uitgegroeid tot een heus evenement: de Gentse Winterfeesten. Een tiendaags festival met muziek, cultuur en zoveel meer. Rondom de prachtig verlichte Sint Baafskathedraal staan gezellige kerstkraampjes. Verder is er een verzameling van winterse activiteiten in de binnenstad te bezoeken. Het winterfeest ademt de sfeer van het hoge Noorden met houtgeur, groen, lichtjes, elanden, chalets en warmte.

De bus vertrekt om 13.00 uur bij het dorpshuis ’s-Gravenpolder, Poelvoordestraat 3 en om 13.15 uur bij het gemeentehuis in Heinkenszand. Verwacht tijdstip van thuiskomst is 21.15 uur. Deelnemen kost € 15,00 per persoon. Deelnemers dienen goed ter been te zijn om zelfstandig in en uit de bus kunnen stappen en een korte afstand te lopen van de busparking naar het centrum. Aanmelden is verplicht en kan via info@vrijwilligerhuis.nl of 0113-311999.

 

Deel op Social Media