Search
Borselse Sprinter zoekt versterking! Helpt u mee?

Borselse Sprinter zoekt versterking! Helpt u mee?

De Borselse Sprinter is een stichting die draait op vrijwilligers. Wekelijks organiseren we meerdere leuke uitstapjes voor onze inwoners. Hiervoor zoeken we nieuwe administratieve vrijwilligers en begeleiders.

Administratief vrijwilliger
Samen met de andere vrijwilligers draagt u zorg voor de leuke uitstapjes die de Borselse Sprinter wekelijks organiseert. U hebt regelmatig telefonisch contact met de deelnemers die zich bij u aanmelden, beantwoordt hun vragen en doet eventueel ook andere bij u passende administratieve werkzaamheden. Zoals activiteiten organiseren, het bijhouden van het deelnemersbestand, deelnemers inschrijven of het opmaken van de maandelijkse nieuwsbrief (het Sprinternieuws). Wij zoeken iemand die enige ervaring heeft op het gebied van administratieve werkzaamheden, meedenkt en samen met het team zorgt voor de voortgang van de activiteiten van de Borselse Sprinter.

Begeleider
U gaat maandelijks mee met een aantal ritten van de Borselse Sprinter, samen met de chauffeur. Degenen die zich hebben ingeschreven voor de activiteit halen jullie thuis op.  Als het nodig is helpt u deelnemers instappen en maakt u onderweg een praatje. Op locatie zorgt u er samen met de andere begeleiders voor dat iedereen met de groep mee komt. Na de activiteit brengen jullie iedereen weer thuis.We zoeken iemand die het leuk vindt om onze deelnemers een leuke dag te bezorgen en hen te helpen waar dat nodig is. De dagen waarop u meegaat zijn altijd in overleg.

De Borselse Sprinter
Inwoners uit de gemeente Borsele die niet in staat zijn zelfstandig activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen, kunnen gebruik maken van de Borselse Sprinter. Het programma vindt u in de Bevelandse Bode, in het Sprinternieuws en op www.borselsesprinter.nl

Neem gerust contact op met VrijwilligersHuis Borsele voor meer informatie via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl.

 

Deel op Social Media