Zoek
Actie Pepernoot: cadeaubon voor kinderen die opgroeien in armoede. Aanvragen kan tot 1 december!

Actie Pepernoot: cadeaubon voor kinderen die opgroeien in armoede. Aanvragen kan tot 1 december!

Ook dit jaar kunnen kinderen uit gezinnen met weinig geld weer een cadeautje voor Sinterklaas krijgen via Actie Pepernoot. Een aanvraag doen kan onder andere via VrijwilligersHuis Borsele.

Door de actie van Fonds Kinderhulp kunnen ook kinderen die in armoede opgroeien een cadeautje in hun schoen krijgen. Het initiatief is bedoeld voor gezinnen met kinderen/jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 20 jaar. De ouders of verzorgers krijgen een cadeaubon van €25,- om een cadeau uit te zoeken. Zo krijgt ieder kind iets wat hij of zij echt leuk vindt!

Een cadeaubon aanvragen kan tot 1 december. Ouders kunnen niet zelf een aanvraag indienen. Iemand die professioneel bij het gezin betrokken is, kan dat wel. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder of jeugdhulpverlener. Zijn er geen hulpverleners bij uw gezin betrokken? Dan helpen de welzijnswerkers van het VrijwilligersHuis u graag om een aanvraag in te dienen. Via 0113-311999 kunt u contact opnemen met het VrijwilligersHuis. Neem zo snel mogelijk contact op met ons zodat uw kind een mooi cadeautje uit kan zoeken voor Sinterklaas!

Wethouder Marga van de Plasse: ,,We vinden het heel belangrijk dat ieder kind gelijke kansen krijgt. Op bijvoorbeeld het gebied van school en sport, maar natuurlijk ook om een cadeautje voor Sinterklaas te kunnen vragen. We hopen dat ouders hun kinderen aanmelden voor dit mooie initiatief van Stichting Kinderhulp. Neem contact op met het VrijwilligersHuis, onze welzijnswerkers helpen u graag om de cadeaubon aan te vragen!”

Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Kinderhulp: https://kinderhulp.nl/actie-pepernoot. U kunt hier eventueel ook een donatie doen voor dit initiatief.

Deel op Social Media