Search
19 oktober: Informatiebijeenkomst over cursus Creatief Leven

19 oktober: Informatiebijeenkomst over cursus Creatief Leven

Last van eenzaamheid en wilt u daar verandering in? Welkom op onze informatiebijeenkomst! We bieden vanaf november de praktische cursus Creatief Leven aan, voor mensen die merken dat ze eenzaam zijn en het gevoel hebben dat er iets moet veranderen. Op donderdag 19 oktober is er gratis bijeenkomst in Heinkenszand waar geïnteresseerden meer informatie krijgen over de cursus.

Mariette Straver, specialist Eenzaamheid, verzorgt de bijeenkomst en de cursus. Ze leert deelnemers op een andere manier naar zichzelf en de wereld kijken. Individueel en met hulp van de groep ontdek je een nieuwe manier van positief en creatief denken en leven. We doen oefeningen die je dwingen om dingen anders te doen dan je gewend bent en je leert te luisteren naar jezelf. Je krijgt meer zelfkennis en stelt jezelf een doel. De cursus begint in november en bestaat uit acht bijeenkomsten van elk twee uur. De cursus is om de twee weken op donderdagmiddag. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Verandering is uitdagend, maar het kan ook bedreigend zijn. We bieden een veilige omgeving waar iedereen hetzelfde wil bereiken. Neem de eerste stap en kom naar de informatiebijeenkomst! Hier zit geen enkele verplichting aan vast.

De informatiebijeenkomst over de cursus Creatief Leven is op donderdag 19 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in ’t Hof Stenevate in Heinkenszand (Stenevate 9). De koffie en thee staan klaar, aanmelden is niet nodig!

Deel op Social Media