Zoek
Facebookactie Borselevoorelkaar.nl

Facebookactie Borselevoorelkaar.nl

Wist je dat Borselevoorelkaar.nl, de digitale zoek- en vindplaats voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk of het aanbieden en/of plaatsen van je hulp(vraag) binnen de gemeente Borsele, een Facebookpagina heeft? Mevrouw Ellen Hopman uit ’s-Gravenpolder wel. Zij is de 250ste liker van onze Facebookpagina.

Voor Borselevoorelkaar.nl reden om haar in het zonnetje te zetten. Uit handen van wethouder Conny Miermans ontving mevrouw een kadobon. De wethouder benadrukte het belang van Helpen Maakt Je Happy! Mevrouw Ellen Hopman gaf aan: “nu mijn dochter naar het voortgezet onderwijs gaat, heb ik meer tijd beschikbaar om vrijwilligerswerk te doen. Via Borselevoorelkaar.nl ben ik recent betrokken bij de geopende beweegtuin in ’s-Gravenpolder. Dichtbij huis mezelf inzetten voor mijn medebewoners vind ik fijn. Zonder Borselevoorelkaar.nl was dit niet op mijn pad gekomen. Via de Facebookpagina blijf ik op de hoogte van wat er speelt op het gebied van vraag en aanbod in onze gemeente”.

Borselevoorelkaar.nl , gecoördineerd vanuit VrijwilligersHuis Borsele, is uiteraard enorm blij met personen zoals mevrouw Ellen Hopman. Wil je ook vrijwilliger worden of je hulp aanbieden. Kijk op Borselevoorelkaar.nl én like de Facebookpagina want we gaan nu op naar 500 likers!

Meer informatie:
Borselevoorelkaar.nl | Poelvoordestraat 1 | 4431 BP ’s-Gravenpolder T (0113) 311 999| E. Borselevoorelkaar@borsele.nl | I. www.borselevoorelkaar.nl

Deel op Social Media