Zoek
100 Zeeuwse mantelzorgers gezocht voor onderzoek van Stichting Manteling

100 Zeeuwse mantelzorgers gezocht voor onderzoek van Stichting Manteling

Stichting Manteling zoekt honderd Zeeuwse mantelzorgers van 18 jaar en ouders die hun verhaal over mantelzorg willen vertellen. Het doel hiervan is om nieuwe inzichten te krijgen in mantelzorgers en hun situatie. Het interview gaat over wat hen bezighoudt, welk doel ze hebben en waar mantelzorgondersteuners en betrokken professionals beter kunnen helpen. Bij de uitvoering van het onderzoek helpen studenten van de HZ. Zij zullen een deel van de interviews afnemen. Deelname aan het onderzoek is anoniem, het gesprek wordt opgenomen voor de uitvoering van het onderzoek en vervolgens verwijderd.

De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om het aanbod beter te laten aansluiten bij de behoefte van mantelzorgers. De aanbevelingen hiervoor worden gedeeld met lokale mantelzorgsteunpunten, zoals het VrijwilligersHuis. Meer informatie over het onderzoek is te vinden op www.manteling.nu/onderzoek-mantelzorgers/. Op deze website kunt u zich ook opgeven, mocht u dat willen. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Iris Adriaansen via 0118-553530 (tussen 9:00 en 13:00) of via iris@manteling.nu

Dit onderzoek wordt gefinancierd door Zorg in Balans, een initiatief waarin de Zeeuwse zorginstellingen samenwerken, met als doel om alle inwoners van Zeeland toegang te geven tot passende langdurige zorg.

Deel op Social Media