Zoek
Zomeractiviteiten komen dichterbij!

Zomeractiviteiten komen dichterbij!

ZOMERACTIVITEITEN 2017, programma 24 juli tot en met 18 augustus

Ook dit jaar organiseert de werkgroep Zomeractiviteiten van Seniorenraad Borsele in samenwerking met de ouderensociëteiten Ovezande, Heinkenszand en Ellewoutsdijk weer de Zomeractiviteiten. Een gevarieerd aanbod aan uitstapjes. Van sportief, creatief tot cultureel. Een ding staat vast: ontmoeting en gezelligheid komen tijdens deze activiteit samen. Alvast een kleine greep uit het aanbod: een tuinbezoek, een rondleiding door Slot Oostende mét lunch, een workshop Zomerse gezonde hapjes maken of een Breek-de-Week-ontmoeting in de Koffietuin in Oudelande. U komt toch ook!

Waarom Zomeractiviteiten
Deze activiteiten worden georganiseerd voor senioren die tijdens de zomermaanden zin hebben om een leuk uitstapje te maken. In deze periode liggen veel seniorenactiviteiten stil. De (klein)kinderen gaan met vakantie en zijn vaak een aantal weken weg. Een mooie gelegenheid om deel te nemen aan deze gezellige activiteiten. U ontmoet nieuwe mensen. U onderneemt samen leuke activiteiten. Kortom fijne momenten om aanwezig te zijn.

 Voor wie
Bent u 55+-er, woonachtig in de gemeente Borsele en vindt u het leuk om in de periode van 24 juli tot en met 18 augustus samen dingen te ondernemen? Dan ontmoeten wij u graag tijdens een van de activiteiten.

Binnenkort treft u het aanbod aan onder de evenementenkalender op deze website. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten.

 

 

Deel op Social Media