Zoek
Zeeuwse Ontspanningsdagen voor mantelzorgers

Zeeuwse Ontspanningsdagen voor mantelzorgers

Borselse mantelzorgers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Zeeuwse ontspanningsdagen voor mantelzorgers in Hotel Elderschans in Aardenburg van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 september. 

De zorgeloze dagen dienen vooral zorgeloos te zijn. U kunt gerust extra rust nemen of er alleen op uit trekken. Voor de liefhebbers is er natuurlijk ook een programma, waardoor u makkelijk in contact komt met de andere deelnemers. Het programma bestaat uit een groepsgesprek, creatief bezig zijn, spelletjes doen of samen wandelen.  We hebben een eigen groepsruimte tot onze beschikking waar we samen koffie en thee kunnen drinken en  de dag kunnen besluiten met een lekker drankje.

Voor wie zijn deze zorgeloze dagen bedoeld?
Elke mantelzorger die de drukte van alle dag even achter zich wil laten, is welkom. Bij overschrijving van het aantal deelnemers worden de aanmeldingen beoordeeld aan de hand van de zwaarte van de zorgsituatie.

Opvang voor de thuisblijvers
U kunt pas echt onbezorgd erop uit als u ook degene waarvoor u zorgt verzorgd achter kunt laten. VrijwilligersHuis Borsele helpt u (indien nodig) met het zoeken naar een geschikte oplossing.

Hoe meld ik me aan?
U kunt zich aanmelden vóór 7 augustus bij VrijwilligersHuis Borsele, Poelvoordestraat 1, 4431 PB ’s-Gravenpolder of mailen naar info@vrijwilligershuis.nl

 

Deel op Social Media