Zoek
Workshop in ‘s-Heer Abtskerke over rouw en verlies op 3 maart

Workshop in ‘s-Heer Abtskerke over rouw en verlies op 3 maart

VrijwilligersHuis Borsele, gemeente Reimerswaal, Cederhof Welzijn en MantelzorgNL organiseren 3 maart een workshop in ‘s-Heer Abtskerke over rouw en verlies.

Als de mantelzorg wegvalt, start een nieuwe levensfase. Je rouwt om het verlies. Hoe geef je invulling aan je dagelijks leven? Het is verstandig om eerst ruim de tijd te nemen om te rouwen en uit te rusten. De afgelopen periode heeft veel van je gevraagd. Sommige mensen vluchten in (teveel) activiteiten waardoor je jezelf uit het oogt verliest. Maar je hoeft niet direct door te gaan!

De rode draad van deze workshop is goed voor uzelf zorgen, juist in situaties van verlies. U krijgt informatie over het belang van goed voor uzelf zorgen, rouw– en verliesverwerking en ondersteuningsmogelijkheden in uw eigen gemeente. Ook kunt u ervaringen delen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten. De workshop wordt verzorgd door MantelzorgNL. 

De workshop duurt van 14.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in dorpshuis Versvliet, van de Plasschestraat 33 in ‘s-Heer Abtskerke. Deelname is gratis, aanmelden kan via onderstaand formulier.


Meld u hieronder aan


Deel op Social Media