Zoek
Wandeling op 10 september voor nabestaanden na zelfdoding

Wandeling op 10 september voor nabestaanden na zelfdoding

Op vrijdag 10 september, de internationale Wereld Suïcide Preventiedag, organiseert Emergis preventie opnieuw een wandeling voor nabestaanden, vrienden en andere naastbetrokkenen na zelfdoding.

Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom bij Café Restaurant Het Loze Vissertje, Het Sas 11, 4475 NA Wilhelminadorp. We starten met koffie of thee en we vertrekken om 19.30 uur voor de wandeling. Er wordt gepraat en gezwegen, gelachen en getroost. Rond 20.00 uur keren we terug en steken we ieder een kaars aan voor onze dierbare, we hebben een moment van stilte en er is een gedicht. Hierna is er nog gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.

Deelname aan de wandeling voor nabestaanden is gratis. Graag aanmelden voor 5 september bij Els van Diemen, 06 20 05 36 22 of vandiemen@emergispreventie.nl. Emergis preventie biedt ook de mogelijkheid om deel te nemen met de praatgroep ‘Hoe verder? Rouw na suïcide’. Voor meer informatie kunt u terecht bij Els van Diemen, 06 20 05 36 22 of vandiemen@emergispreventie.nl.

Deel op Social Media