Zoek
Vrijwilligersvacature Borselse Sprinter

Vrijwilligersvacature Borselse Sprinter

De Borselse Sprinter draait op vrijwilligers. Om ons team op sterkte te houden zijn we op zoek naar administratief vrijwilligers die zich voor ons willen inzetten.

De Borselse Sprinter
Inwoners uit de gemeente Borsele, jong en oud, mantelzorgers of andere belangstellenden, die niet in staat zijn zelfstandig activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen, kunnen van de Borselse Sprinter gebruik maken. Het programma vindt u in de Bevelandse Bode, in het Sprinternieuws en op www.borselsesprinter.nl

Administratief vrijwilliger(s)
Ter versterking van het team administratieve vrijwilligers zoeken wij extra handjes. Samen met de andere administratief vrijwilligers draagt u zorg voor de leuke uitstapjes die de Borselse Sprinter wekelijks organiseert. U hebt regelmatig telefonisch contact met de deelnemers die zich bij u aanmelden, beantwoordt hun vragen en doet eventueel ook andere bij u passende administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken iemand die enige ervaring heeft op het gebied van administratieve ondersteuning, meedenkt en samen met het team zorgt voor de voortgang van de activiteiten van de Borselse Sprinter. U bent in overleg beschikbaar om mee te draaien op maandag- en/of woensdagochtend van 09.00-12.00 uur en op door u bepaalde andere tijden vanuit uw thuissituatie.

Wilt u meer weten? Neem laagdrempelig contact op met het VrijwilligersHuis via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl. Binnenlopen mag natuurlijk ook!

 

 

Deel op Social Media