Zoek
Verwencadeau voor Borselse mantelzorgers!

Verwencadeau voor Borselse mantelzorgers!

Mantelzorg kleurt een leven! Vrijdag 10 november is de landelijke Dag van de Mantelzorg. VrijwilligersHuis Borsele en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borsele staan zeker stil bij deze dag. De binnen de gemeente geregistreerde mantelzorgers worden in het spreekwoordelijke zonnetje gezet voor de trouwe zorg die ze verlenen. Deze zorg, hoe klein of hoe groot deze ook is, betekent veel voor diegenen waarvoor ze zorgen. Als dank en blijk van waardering voor de in de afgelopen periode verleende ondersteuning en zorg ontvangen alle geregistreerde mantelzorgers een cadeaubon. Deze bon is te besteden bij een van de deelnemende Borselse ondernemers.

Registreren? Zorgt u ook voor een partner, kind, buurman, opa/oma of dorpsgenoot en wilt u op de hoogte blijven van hetgeen VrijwilligersHuis Borsele voor u kan betekenen? Registreer u vrijblijvend. Vraag het registratieformulier aan via het VrijwilligersHuis of download dit via klik hier. Uiteraard worden uw gegevens alleen gebruikt voor informatie die wij zelf verspreiden en die voor u of voor degene die u verzorgt van belang is.

Informatie
Voor meer informatie: VrijwilligersHuis Borsele | Poelvoordestraat 1 | 4431 BP  ’s-Gravenpolder T (0113) 311 999| E. info@vrijwilligershuis.nl | I. vrijwilligershuis.nl
Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al onze activiteiten.

 

 

 

 

 

 

Deel op Social Media