Zoek
Uw dorp in kaart

De gemeente Borsele werkt samen met Vrijwilligershuis Borsele en de inwoners van de gemeente aan een krachtige samenleving die zoveel mogelijk zelfredzaam is. Daarvoor hebben we een aantal projecten opgezet. Hieronder leest u daar meer over.

Welzijnsmedewerker per dorp
Ieder dorp heeft een eigen welzijnswerker. Bij hem of haar kunt u terecht met zorgen over een dorpsgenoot, voor hulp als u iets op wilt zetten in uw dorp of informatie wilt over wonen, zorg en welzijn. Meer informatie leest u door op de volgende link te klikken. Meer informatie over de welzijnsmedewerker van mijn dorp.

Zorgzame dorpen
Binnen de Borselse dorpen zijn allerlei initiatieven om elkaar te helpen. Wilt u weten welke voorzieningen er in uw dorp zijn? Dat leest u door op de volgende link te klikken. Meer informatie over de initiatieven in mijn dorp.

Borselse Sprinter
Woont u in Borsele en heeft u behoefte aan uitstapjes en gezelligheid? Ga mee met de Borselse Sprinter! U wordt gehaald en gebracht. Wilt u meer informatie over de Borselse Sprinter? Die vindt u door op de volgende link te klikken. Meer informatie over de Borselse Sprinter.

Verenigingsondersteuning
Wij brengen mensen en verenigingen bij elkaar en ondersteunen met informatie en advies. Meer informatie over verenigingsondersteuning vindt u door op de volgende link te klikken. Meer informatie over verenigingsondersteuning.

Vrijwilligerswerk
Wilt u vrijwilligerswerk doen of zoekt u vrijwilligers? Neem eens een kijkje op de website www.borselevoorelkaar.nl, de online zoek- en vindplaats voor vrijwilligers(werk) in de gemeente Borsele.

Deel op Social Media