Zoek
Uitnodiging: Online bijeenkomst Moeder aan de Lijn op 3 december

Uitnodiging: Online bijeenkomst Moeder aan de Lijn op 3 december

VrijwilligersHuis Borsele nodigt alle mantelzorgers van harte uit zich op donderdag 3 december aan te sluiten bij de online bijeenkomst ‘Moeder aan de Lijn – Verandert mijn leven als ik voor je zorg?’.

De bijeenkomst is voor iedereen die voor iemand zorgt of hiermee te maken krijgt. We gaan onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) met elkaar in gesprek aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn. We praten over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu uw moeder, man, broer, dochter of buurvrouw is.

De online bijeenkomst duur van 13.00 tot 15.15 uur (‘inloop’ vanaf 12.30 uur).  Doet u mee? Meld u dan aan via moederaandelijn.nl/zeeland. U ontvang een bevestiging en we sturen vooraf een duidelijke instructie hoe u kunt aansluiten.

Deze bijeenkomst is speciaal voor mantelzorgers bedoeld en minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan heftig voor hen zijn.De bijeenkomst is een samenwerking tussen alle Zeeuwse mantelzorgsteunpunten, WeHelpen en New Amsterdam Film company.

Deel op Social Media