Zoek
Start Fit in Heinkenszand: gratis bewegen voor wie (even) geen werk heeft

Start Fit in Heinkenszand: gratis bewegen voor wie (even) geen werk heeft

Vanaf 12 april organiseert Borsele Beweegt elke maandag van 15.30 tot 16.30 uur een beweeguur voor inwoners tussen de 18 en 65 jaar die (even) geen werk hebben.

Iedereen weet dat bewegen gezond is. Maar het is niet altijd gemakkelijk om dat zelf te doen. En ook minder gezellig in je eentje. Kom daarom op de maandag naar Start Fit. We beginnen met een warming-up. We doen oefeningen om sterker te worden en werken aan de conditie. Dit doen we in sport- en spelvormen. We hebben veel lol. Zo is een uur voorbij voordat je het weet. En ben je lekker bezig geweest. Natuurlijk houden we ons bij Start Fit aan de geldende coronamaatregelen.

Start Fit wordt gegeven op het Sportpark van Heinkenszand, Dorpsstraat 102d, 4451 AC Heinkenszand. We verzamelen om 15.30 uur op het parkeerterrein. Trek gemakkelijk zittende kleding en schoenen aan. Start Fit is gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Marianne de Kok, leefstijlcoach van de gemeente Borsele via telefoonnummer: 06- 25 69 40 76 of mdekok@borsele.nl

Deel op Social Media