Zoek
Optreden Ernst Bunning in Alzheimercafé/Geheugensteun

Optreden Ernst Bunning in Alzheimercafé/Geheugensteun

Een programma met liedjes en anekdotes. Ernst Buning is ervaringsdeskundige; zijn vrouw leed aan de ziekte van Alzheimer. Zij is inmiddels overleden. Hij vertelt zijn/haar verhaal. Ernst Buning neemt de toehoorders mee in de achtbaan aan emoties van verdriet, verlies, teleurstelling, kwaadheid, ontkenning, hoop, liefde, verbondenheid en uiteindelijk acceptatie en loslaten.

Wij nodigen u van harte uit voor deze bijzondere muzikale middag.

4 november, 14.00 uur, Grandcafé Fonteyne aan de Hoefbladstraat 1 in Heinkenszand, deelname gratis, aanmelden verplicht.

Alzheimer/Geheugensteun is een ontmoetingsplaats in de gemeenten Kapelle, Borsele en Reimerswaal voor mensen met geheugenproblemen, dementie, alzheimer, hun partners, familieleden en vrienden. Zij kunnen hier mensen ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren en daar steun uit putten. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Bij iedere bijeenkomst van Geheugensteun zijn deskundigen aanwezig waar u vragen aan kunt stellen over geheugenproblemen en het omgaan hiermee. Alzheimercafé/Geheugensteun doet verschillende locaties en dorpen aan.

 

 

 

Deel op Social Media