Zoek
Vrijwillige thuisadministratie

 

VrijwilligersHuis Borsele biedt hulp aan inwoners die moeite hebben met hun administratie. Bij het project Vrijwillige Thuisadministratie kunnen inwoners van de gemeente Borsele een beroep doen op getrainde vrijwilligers. Zij komen bij de aanvragers thuis en brengen samen met hen de administratie op orde, vullen formulieren in of helpen hen met het aanvragen van een regeling.

Ouderen, alleenstaande ouders, jongeren die zelfstandig (zijn) gaan wonen of inwoners met financiële problemen kunnen een beroep doen op de vrijwilligers. De reden kan bijvoorbeeld zijn dat de aanvrager moeite heeft om online formulieren in te vullen, geen overzicht heeft in zijn inkomsten en uitgaven of niet weet op welke regelingen hij recht heeft. De vrijwilligers helpen om het overzicht terug te krijgen. Dit doen zij altijd samen met de inwoners, zodat zij na het steuntje in de rug weer zelf aan de slag kunnen.

Aanmelden
Wie zich herkent in bovenstaande beschrijving, kan zich aanmelden via info@vrijwilligershuis.nl of 0113-311999. Na aanmelding neemt een vrijwilliger contact op en maakt een afspraak om op een gewenst moment bij de inwoner thuis te komen.

Deel op Social Media