Search
Ondersteuning thuis

Ondersteuning thuis

Iedereen wil zo lang mogelijk en onder prettige omstandigheden zelfstandig wonen. Ook willen we allemaal volwaardig kunnen deelnemen aan het maatschappelijk leven. Op het moment dat dit (tijdelijk) niet meer kan, helpt VrjiwilligersHuis Borsele. In samenwerking met andere instellingen en (vrijwilligers)organisaties bieden we een aantal diensten aan. Hieronder leest u meer over waarmee we u kunnen helpen.

Maaltijd Thuis Borsele. U krijgt drie tot vijf keer in de week een warme maaltijd thuisbezorgd. Door op de volgende link te klikken, leest u meer over Maaltijd Thuis Borsele. Meer informatie over Maaltijd Thuis Borsele

Woon++-regeling. Met een aantal aanpassingen aan uw woning kunt u langer zelfstandig thuis wonen. Hiervoor krijgt u een subsidie van de gemeente Borsele. Door op de volgende link te klikken, leest u hier meer over. Meer informatie over de woon++-regeling.

Tuintjesproject. In het voorjaar en najaar kunnen mensen met een laag inkomen of bijstandsuitkering meedoen aan het tuintjesproject. Het gaat om het voor– en/of najaarsklaar maken van de tuinen. Door op de volgende link te klikken, leest u hier meer over. Meer informatie over het tuintjesproject. 

Welzijn op Recept. Bij Welzijn op Recept krijgen mensen geen medicijnen. In plaats daarvan helpt een welzijnscoach hen om weer sociaal actief te worden. Door op de volgende link te klikken, leest u hier meer over. Meer informatie over Welzijn op Recept.

Neem contact op voor een afspraak bij u thuis
Als u vragen heeft of liever persoonlijke uitleg krijgt, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt ons bellen op 0113-311999 of een e-mail sturen naar info@vrijwilligershuis.nl.

Zoekt u vrijwilligers? 
Plaats uw vraag op de website www.borselevoorelkaar.nl.Wilt u meer weten over deze digitale zoek- en vindplaats voor vrijwilligers(werk) in Borsele? Dat kan door op de volgende link te klikken. Meer informatie over Borsele voor Elkaar. 

Deel op Social Media