Zoek
Nieuwe levensfase, wat ga ik doen? – POWER workshops

Nieuwe levensfase, wat ga ik doen? – POWER workshops

Seniorenraad Borsele organiseert in samenwerking met ’t Gilde de Bevelanden een vijftal inspirerende workshops. Deze workshops gaan over de invulling van je verdere leven als je op een kruispunt in je leven komt. Dit kan zijn doordat je kinderen net het huis uit zijn, je op latere leeftijd werkloos geworden bent of dat je met pensioen gaat. Ook bij het verlies van een partner begint er een nieuwe levensfase. Je staat er nu alleen voor. Hoe ga je je nieuwe situatie vormgeven en invullen?

Een nieuwe levensfase geeft volop mogelijkheden om nieuwe activiteiten op te pakken, nieuwe kennis te ontwikkelen of andere sociale contacten op te bouwen.

Bent u ook toe aan een nieuwe levensfase? Dan is het POWER project iets voor u !

In de vijf workshops gaan de deelnemers in gesprek over wat zij willen, kunnen, belangrijk vinden, met wie ze zich verbonden voelen en waar ze zich voor willen inzetten. Het doel is om op een prettige manier de nieuwe levensfase in te kunnen gaan.

Op 7 november starten de workshops in Ons Dorpsleven, Poelvoordestraat 3 in ’s-Gravenpolder.
Aanvang: 09.00 uur. Deelnemen aan de vijf workshops kost € 50,00

Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met VrijwilligersHuis Borsele via telefoonnummer 0113-311999 of e-mailadres info@vrijwilligershuis.nl

 

 

Deel op Social Media