Zoek
Nationale Vrijwilligersprijzen 2024: win een geldprijs met een vlog!

Nationale Vrijwilligersprijzen 2024: win een geldprijs met een vlog!

Alle Nederlandse vrijwilligersorganisaties kunnen vanaf begin december een bijdrage insturen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024. Daarmee maken ze kans op geldprijzen. Stuur een vlog van maximaal 1 minuut in waar je ingaat op de vraag: Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi? Meedoen kan tot en met 29 februari.

Door jouw verhaal te delen, maak je als vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief, of sportclub kans op de hoofdprijs van 15.000 euro! De tweede tot en met de zesde plaats worden beloond met een prijs van 2.000 euro. Bovendien maken 80 organisaties kans op een prijs van 750 euro.

Behaal altijd winst
Organisaties kunnen hun deelnamevlog naast de wedstrijd gebruiken voor hun eigen PR om bijvoorbeeld vrijwilligers te werven. Vereniging NOV organiseert een aantal vlogworkshops waarin je alles leert over vloggen. Data en informatie kun je vinden op www.vrijwilligersprijzen.nl.

De vlog van precies 1 minuut kun je appen of mailen tot en met 29 februari naar nummer 06 8351 5082 of e-mail naar vrijwilligersprijzen@nov.nl. Alle benodigde informatie, inclusief handige instructies voor het maken van een vlog, is te vinden op www.vrijwilligersprijzen.nl.

Vereniging NOV organiseert de Nationale Vrijwilligersprijzen met financiering van het ministerie van VWS en met de hulp van vrijwilligerscentrales en gemeenten in heel Nederland. De Postcode Loterij stelt het prijzengeld beschikbaar.

 

Deel op Social Media