Zoek
Meld u aan voor het koersbaltoernooi op 4 mei in ‘s-Gravenpolder!

Meld u aan voor het koersbaltoernooi op 4 mei in ‘s-Gravenpolder!

We nodigen u van harte uit voor het koersbaltoernooi dat Seniorenraad Borsele op 4 mei  organiseert. Ook deze keer spelen we weer  één tegen één in plaats van in teamverband. Zo hoeven deelnemers tussendoor niet lang te wachten. Daarnaast is er geen minimumaantal van 5 deelnemers per dorp meer, dus iedereen kan zich aanmelden. Dit toernooi vindt plaats in sporthal de Zwake in ‘s-Gravenpolder.

Koersballers uit de gemeente Borsele en Goes zijn van harte welkom bij dit toernooi. Het toernooi begint om 10.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur. Wethouder Marga van der Plasse overhandigt rond 15.00 uur de winnaars hun welverdiende prijs. Op de foto hierboven ziet u Ko Beulens, met 29 punten de winnaar van het vorige toernooi.

Lunch
Tijdens de middagpauze is het mogelijk om een lunch te bestellen. Deze lunch bestaat uit broodjes, soep en/of fruit. De prijzen daarvan leest u op het aanmeldformulier hieronder. U mag uiteraard ook zelf uw lunch meenemen.

Aanmelden
Het is de bedoeling dat iedereen zich individueel aanmeldt, niet zoals eerdere jaren als team. De reden hiervoor is dat we nu iedereens gegevens nodig hebben, omdat we nu één tegen één spelen en niet meer in teamverband. Aanmelden kan tot 28 april via het inschrijfformulier hieronder. Wilt u ook iemand anders opgegeven? Vul het formulier dan na uw eigen opgave opnieuw in, met de gegevens van deze persoon.

Deze activiteit is volgeboekt. Wij kunnen uw inschrijving daarom helaas niet verwerken.

Deel op Social Media