Search
Mantelzorgspreekuur en koffie-uurtje in ‘s-Gravenpolder

Mantelzorgspreekuur en koffie-uurtje in ‘s-Gravenpolder

VrijwilligersHuis Borsele organiseert woensdag 22 maart het eerste inloopspreekuur in ’s-Gravenpolder voor mantelzorgers. Hier kunnen mantelzorgers binnenlopen met alle vragen over hun zorgtaak.

Alle mantelzorgers zijn tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in De Inloop, Poelvoordestraat 1 in ’s-Gravenpolder. Vragen die u onder andere kunt stellen, zijn:

-Ik dreig overbelast te raken, wat moet ik doen?
-Degene waarvoor ik zorg en/of ik wil(len) er graag eens tussenuit. Hoe kan ik dat regelen?
-Mijn vaste avondje ontspanning komt in het gedrang door mijn mantelzorgtaken, wie kan mij helpen?
-Ik kom graag in contact met andere mantelzorgers in een vergelijkbare situatie.
-Ik wil gewoon een luisterend oor naar aanleiding van mijn mantelzorgsituatie. Wees welkom, ook als u er niet helemaal zeker van bent of uw vraag bij dit inloopspreekuur past. We denken graag met u mee!

Koffie-uurtje voor mantelzorgers
Een week later (woensdag 29 maart) organiseren we op dezelfde locatie een koffie-uurtje voor mantelzorgers. Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle mantelzorgers van harte welkom om even te komen ontspannen, een lekker kopje koffie te drinken en in contact te komen met mantelzorgers uit de buurt.

Deel op Social Media