Zoek
Mantelzorg Awards, Borselse mantelzorgers nomineer jouw steun!

Mantelzorg Awards, Borselse mantelzorgers nomineer jouw steun!

Ook dit jaar worden de Mantelzorg Awards uitgereikt aan bijzondere mensen die een mantelzorger steunen. Mantelzorgers uit de gemeente Borsele kunnen tot en met 8 oktober hun beste steun nomineren via www.mantelzorgawards.nl

De genomineerde kunnen op allerlei manieren een mantelzorgers steunen. Denk bijvoorbeeld aan een medewerker van uw gemeente die iemand zeer behulpzaam door de bureaucratie loodst, een zorgprofessional met een bijzonder oog voor de familie van de patiënt of buurman die altijd klaar staat. Het gaat om kleine, eenvoudige voorbeelden van medemenselijkheid die voor mantelzorgers het verschil maken. Uit alle genomineerden selecteert de jury tien finalisten die vanaf 17 oktober doorgaan naar de stemronde van Mantelzorg Awards.

Vanaf 17 oktober tot en met 31 oktober 2017 kun je stemmen op de tien finalisten via www.mantelzorgawarads.nl en op 10 november reikt Irene Moors de Mantelzorg Awards uit in de gemeenten van de drie finalisten met de meeste stemmen.

==================

De initiatiefnemers

Annette Stekelenburg, Marjou Brouns en Cora Postema, allen zelf mantelzorger, zijn de initiatiefnemers van de Mantelzorg Awards. Hun doel is mensen te helpen zich meer bewust te worden van hun eigen behoeften als mantelzorger en om hier uiting aan te geven. “We willen daarmee ook de mensen om hen heen en instanties stimuleren om te vragen naar wat iemand nodig heeft in plaats van dat voor een mantelzorger in te vullen” aldus Cora Postema.

Deel op Social Media