Zoek
Maaltijdbezorgers gezocht voor verschillende routes in Borsele

Maaltijdbezorgers gezocht voor verschillende routes in Borsele

We zoeken vrijwilligers voor de bezorging van warme maaltijden in verschillende dorpen in de gemeente. Ook zoeken we vrijwilligers die de te bezorgen maaltijden met een busje naar de verschillende dorpen willen brengen.

U doet dit werk samen met collega’s, zodat u eens in de vijf of zes weken aan de beurt bent om rond lunchtijd de maaltijden te bezorgen. Van maandag tot en met vrijdag bent u dagelijks een halfuur tot maximaal een uur bezig met de maaltijdbezorging. De klanten zullen u heel dankbaar zijn! Daarnaast ontvangt u van ons een onkostenvergoeding en hebben wij voor al onze vrijwilligers een verzekering afgesloten. We zoeken versterking voor de volgende dorpen:

-Baarland
-Ellewoutsdijk/Oudelande
-Heinkenszand
-’s-Gravenpolder

Maaltijden rondbrengen met een busje
Ook zijn we op zoek naar mensen die met een busje van het VrijwilligersHuis de maaltijden van Ter Weel in Goes naar de vrijwilligers in verschillende dorpen willen brengen, zodat zij ze kunnen bezorgen.

Contact
Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met het VrijwilligersHuis via telefoonnummer 0113-311999 of e-mailadres info@vrijwilligershuis.nl.

 

Deel op Social Media