Zoek
Kruispunt Platewegje – Stenevate Heinkenszand tijdelijk afgesloten van maandag 14 november t/m vrijdag 2 december.

Kruispunt Platewegje – Stenevate Heinkenszand tijdelijk afgesloten van maandag 14 november t/m vrijdag 2 december.

31 oktober 2022

Op maandag 14 november start aannemingsbedrijf BAM Infra met het bouwrijp maken van het bestemmingsplan Platepolder. Hiervoor moeten ze eerst het kruispunt Stenevate – Platewegje aanpassen. Het Platewegje wordt de nieuwe ontsluitingsweg voor het bestemmingsplan Platepolder. Daarom sluiten we dit kruispunt af van maandag 14 november tot en met vrijdag 2 december. Dit betekent dat al het verkeer in die periode wordt omgeleid via het Clara’s pad en de Eendvogelstraat. Op de omleidingsborden komt de bewegwijzering naar de supermarkten en De Stenge. Tijdens de herinrichting van het kruispunt verbeteren we ook direct de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers.

Omleiding

Tijdens de omleiding kunt u Heinkenszand niet via de Stenevate binnenkomen en verlaten. Dit betekent dat Heinkenszand enkel te bereiken is via het Clara’s pad, de Eendvogelstraat en de Dorpsstraat. In Heinkenszand staan omleidingsborden met daarop de omleidingsroute.

Bushalte

Tijdens de afsluiting is de bushalte aan de Stenevate niet bereikbaar. De voormalige bushalte aan de Guldenroedestraat wordt tijdelijk weer in gebruik genomen. Deze bushalte is toegankelijk voor mensen met een beperking. Kijk voor meer informatie over de haltes op  www.connexxion.nl.

Bezoeken gemeentehuis en raadsboerderij

Het blijft mogelijk om het gemeentehuis en de raadsboerderij te bezoeken. Als u met de auto komt, dan kunt u het beste parkeren op het Kamilleplein. Komt u met de fiets? Dan kunt u aan de voorzijde van het gemeentehuis uw fiets neerzetten. De gehandicaptenparkeerplaatsen vindt u ook aan de voorzijde van het gemeentehuis. De raadsboerderij is alleen vanaf de achterzijde bereikbaar. Bij het Kamilleplein vindt u bordjes die u de juiste weg wijzen.

Let op: het is tijdens de afsluiting niet mogelijk om uw elektrische voertuig op te laden bij het gemeentehuis.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de heer S. Kesselaar van het team Leefomgeving. De heer Kesselaar is opzichter op het werk en is bereikbaar op telefoonnummer 06-52560923 of via e-mailadres skesselaar@borsele.nl.

Deel op Social Media