Zoek
Kom gezellig langs bij de inloopdagen in ‘s-Gravenpolder, Lewedorp of Heinkenszand!

Kom gezellig langs bij de inloopdagen in ‘s-Gravenpolder, Lewedorp of Heinkenszand!

Heeft u zin in een bakje koffie, wilt u een spelletje doen of zomaar een praatje maken? Kom dan gezellig langs bij de inloopdagen in ’s-Gravenpolder, Lewedorp of Heinkenszand! Samen met onze medewerker welzijn bekijkt u wat u tijdens uw bezoek wilt doen. Wilt u bijvoorbeeld meedoen met een leuke activiteit, mee-eten met de broodmaaltijd of leren hoe u een foto naar uw kinderen stuurt? Het is allemaal mogelijk. Iedereen is welkom, u heeft geen Wmo-indicatie nodig.

U bent van harte welkom op de volgende dagen:

Heinkenszand
Iedere maandag en woensdag tussen 10.00 en 16.00 in de ontvangstruimte van Molen de Vijf Gebroeders aan Slaakweg 1 in Heinkenszand. Aanmelden is niet nodig, u kunt komen wanneer u wilt. Alleen het vervoer moet u zelf regelen.

’s-Gravenpolder
Iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 in het voormalige VrijwilligersHuis, Poelvoordestraat 1 in ’s-Gravenpolder. Aanmelden is niet nodig, u kunt komen wanneer u wilt. Alleen het vervoer moet u zelf regelen.

Lewedorp (nieuw)
Iedere dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur in de recreatiezaal van de Kraayert, Deltastraat 2, Lewedorp. Aanmelden is niet nodig, u kunt komen wanneer u wilt. Alleen het vervoer moet u zelf regelen.

Waarom?

De Inloop is een initiatief van SVRZ en gemeente Borsele. We vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft in de gemeente en dat mensen niet vereenzamen of zich vervelen. Daarom bieden we u hier een zinvolle en plezierige dag. U ontmoet andere mensen, doet leuke activiteiten en als u het wilt, kunt u nieuwe dingen leren.

Meer informatie

Wilt u meer weten? U kunt op werkdagen bellen met SVRZ Borsele of een e-mail sturen.

SVRZ Borsele

medewerker Welzijn: 06 10 92 78 14

algemeen nummer: 088 88 72 600

email: receptiekr@svrz.nl

Deel op Social Media