Zoek
Jubilerende woon+++ regeling

Jubilerende woon+++ regeling

Dit jaar bestaat de woon+++ regeling 10 jaar!
Mensen die zo lang mogelijk comfortabel in hun huis willen blijven wonen en voorbereid willen zijn op de toekomst (het ouder worden), kunnen gebruik maken van deze regeling. In de afgelopen jaren zijn er al veel woon+++ adviezen opgevolgd.

Opplussen, voor wie?
VrijwilligersHuis Borsele helpt inwoners bij het aanpassen en comfortabel maken van de woning. Het project is bedoeld voor inwoners van de gemeente Borsele van 55 jaar en ouder en mensen met een beperking. Naast gratis advies stelt de gemeente ook een kleine financiële bijdrage beschikbaar voor aanpassingen.

Presentje
In het jubileumjaar 2017 ligt er voor iedereen die het woon +++ advies gerealiseerd een cadeautje klaar. Op de foto ontvangt mevrouw Honing uit Heinkenszand uit handen van onze woon+++ vrijwilliger, de heer Jan Collignon, een attentie. Mevrouw Honing gaf aan dankbaar gebruik te hebben gemaakt van deze regeling om trapleuningen en wc-beugels te plaatsen. Vraag vrijblijvend een gratis advies aan waarbij de woon+++ vrijwilliger samen met u uw huis doorloopt en een totaaladvies afgeeft. Een gratis adviesafspraak kan op korte termijn gemaakt worden.

 

Deel op Social Media