Zoek
Iedereen van harte welkom bij lunch in Ovezande (6 oktober) en Baarland (7 oktober)

Iedereen van harte welkom bij lunch in Ovezande (6 oktober) en Baarland (7 oktober)

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid organiseert het VrijwilligersHuis Borsele een lunch in Ovezande en Baarland. Deze zijn bedoeld voor inwoners van Borsele in en buiten deze dorpen die behoefte hebben aan ontmoeting en gezelligheid.  

Ovezande
Samen met de RK-kerk in Ovezande organiseren we deze lunch op donderdag 6 oktober in dorpshuis ’t Trefpunt aan Hoofdstraat 54. Wethouder Marga van de Plasse opent de lunch om 12.00 uur met een welkomstwoord. Na de lunch vertonen we een dorpsfilm van Ovezande uit 1968 met gesproken tekst. U bent van harte welkom vanaf 11:45 uur. De entree is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot en met 3 oktober bij het VrijwilligersHuis via 0113-311999. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan. Vol is vol!

Baarland
De lunch in Baarland organiseren we op vrijdag 7 oktober in dorpshuis The Cameronian aan Nieuweweg 4. We openen de lunch om 12.00 uur, daarna vertonen we een dorpsfilm van Baarland uit 1966 met gesproken tekst. U bent van harte welkom vanaf 11:45 uur. De entree is gratis, aanmelden is verplicht en kan tot en met 29 september bij het VrijwilligersHuis via 0113-311999. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan. Vol is vol!

Deel op Social Media