Zoek
Huisautomatisering

Thuiscomfort
Thuiscomfort verbindt verschillende marktpartijen in de bouwkolom: leveranciers, adviseurs, aannemers, installateurs, showroomhouders en consumenten. Om zo de markt van levensloopbestendig en aangepast wonen inzichtelijk te maken en consumenten optimaal te bedienen. Thuiscomfort_nl-01

www.thuiscomfort.nl

Partners vanuit Thuiscomfort welke aanwezig zijn op de Comfortabel Thuis beurs zijn:
–          Elektroklus Walcheren
–          Samangroep Zierikzee
–          Electra21
–          Aangepast Gemak
–          Imtech
–          Wijnbeek
–          Osram
–          Etac
–          Gora
–          Geberit
–          SFA

E-Domotica
Overal uw huis onder controle; comfort, energiebesparing, personen alarm, alarm en camerabeveiliging.

Met e-Domotica heeft u één systeem waarmee u veiligheid, comfort én energiebesparing voor uw huis regelt. U kunt controleren of het licht uit is, beelden van de bewakingscamera bekijken en het energieverbruik controleren. Maar ook kinderen en/of mantelzorgers kunnen vanaf hun tablet of smartphone ’live’ in de woning kijken wat er aan de hand is. Verder is het ook mogelijk om ’s avonds vanuit hun eigen woonkamer te checken of bij de verzorgde de gordijnen/rolluiken dicht zijn, de kookplaat uit staat, het licht op nachtstand staat en het personenalarm in werking is. Geen gedoe met verschillende apparaten. Met e-Domotica van Eminent is alles op elkaar afgestemd. Zodat het gewoon werkt.

www.e-domotica.com e-domotica

ITN

Als modern en veelzijdig installatiebedrijf richt ITN Groep zich vanuit Nieuwdorp op de activiteiten in en rond Zeeland op de volgende gebieden:

–          elektrotechnische installaties in utiliteit, woningbouw en lichte industrie-datanetwerken
–          verlichtingsinstallaties
–          domotica (o.a. dealer van KNX, Fibaro, eNet en Somfy TaHoma )
–          centrale antenne installaties (o.a. dealer Hirschman)
–          telefooninstallaties (o.a. dealer Tiptel en Xelion)
–          service & onderhoud op deze gebieden.

www.itngroep.nl

Viedome
Soms is er veel meer nodig dan een behulpzame buurvrouw of goedbedoelde adviezen van kennissen. In die gevallen kunt u vertrouwen op VieDome Community. Als u zelfstandig wilt blijven wonen, is het natuurlijk wel verstandig om aan uw veiligheid te denken. We zijn u hierbij graag van dienst, bijvoorbeeld met maatregelen om brand of inbraak in uw woning te voorkomen. Andere mogelijkheden die het thuis wonen nog comfortabeler kunnen maken, zijn o.a. alarmering, camerabewaking, video-intercom en het openen van de voordeur met een afstandsbediening. Wij informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Wat u ook doet met VieDome Community, u hoeft zich in ieder geval nooit zorgen te maken over uw privacy. Het platform is heel goed beveiligd en u staat bovendien altijd zelf aan het roer. Alleen als u toestemming geeft, wordt er een verbinding met anderen tot stand gebracht.

www.viedome.nl

xxter
xxter is dé manier om met één mobiele app uw volledige huis te bedienen. Met xxter verandert u eenvoudig de lichtstanden, doet u de deur open zonder uit uw stoel te komen of kijkt u tijdens vakantie of thuis nog alles in orde is. xxter biedt niet alleen het ultieme gebruiksgemak vanaf uw tablet of smartphone, maar levert ook buiten de app tal van extra mogelijkheden waar u dagelijks plezier van zult hebben. Met xxter integreert u in een handomdraai uw huis: verlichting, intercomsysteem, thermostaat, geluidsinstallatie en nog veel meer.

www.xxter.com

Bouwbedrijf Risseeuw
De overheid stimuleert zorgbehoevenden zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. En legt daarbij steeds meer de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf. De Zorgaanbouw biedt uitkomst. U wilt én kunt op een plezierige manier blijven wonen in uw bestaande woning. Tijdens het voortraject en tijdens de plaatsing wordt u volledig ontzorgt.

Wilt u een woonoplossing voor uw ouders, gezinslid of familielid? Een mantelzorgwoning is de perfecte oplossing! Zorg aanbieden vanuit uw tuin, dichterbij huis is het niet mogelijk.

www.risseeuwbv.nl

Goetheer & Huissoon
De disciplines Bouwbedrijf en Interieurbouw samen in één organisatie geeft ons de mogelijkheid u een totaalpakket aan te bieden, naadloos op elkaar aansluitend.

www.goetheer-huissoon.nl

BNA interieur(architect)
Adviseren door interieurarchitect en architect van interieur- en woningaanpassingen en woninguitbreidingen zodat men toch langer in het eigen huis kan blijven wonen.

Professional WiFi.nl
Professionalwifi.nl is een label van de samenwerkende bedrijven M.BitZ en PeetICT. Zij zijn ondertussen al ruim 10 jaar actief als dienstverlener in de IT-sector en hebben de achterliggende jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van WiFi op de camping, in de horeca, bij jachthavens en bedrijven. Door deze samenwerking zijn zij in staat om u te adviseren, een compleet WiFi-systeem zelf aan te leggen en het beheer ervan uit te voeren.

www.professionalwifi.nl

professionalwifi

Deel op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *