Zoek
Gezocht: deelnemers voor nieuw project met slimme digitale oplossingen

Gezocht: deelnemers voor nieuw project met slimme digitale oplossingen

Het VrijwilligersHuis zoekt deelnemers voor het nieuwe project Digitaal Thuis in Zeeland. Het doel van dit project is om mensen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis te wonen, met behulp van slimme digitale oplossingen.

Digitaal Thuis in Zeeland is een soort abonnement op een bibliotheek met verschillende diensten en middelen om de zelfredzaamheid en veiligheid thuis te vergroten, het sociale netwerk te verbreden of de eigen gezondheid te stimuleren. Deelnemers kiezen zelf wat hen aanspreekt en wat het best bij hun situatie past. Voorbeelden hiervan zijn een zorghorloge dat gezondheidswaarden deelt en meet met toegestane deskundigen, apps voor mantelzorgers en vrijwilligers, coaching op afstand door een leefstijlcoach en een digitaal memobord.

Digitaal Thuis in Zeeland is een samenwerking tussen SWVO, de gemeenten Tholen, Borsele en Goes, zorgorganisaties Schutse Zorg Tholen, SVRZ, Lelie Zorggroep en Iris Zorg en Welzijn en technologieleverancier Mobile Care. Het eerste halfjaar bieden we de oplossingen in Digitaal Thuis in Zeeland gratis aan als een proef. We willen ontdekken of het lukt om mensen met dit abonnement te helpen.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met VrijwilligersHuis Borsele. We kijken graag vrijblijvend met u naar de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0113-311999 of een bericht sturen naar info@vrijwilligershuis.nl.

Hieronder ziet u een filmpje over Digitaal Thuis in Zeeland.

Deel op Social Media