Search
Fietsen en wandelen 14-15 september

Fietsen en wandelen 14-15 september

In de Nationale Sportweek organiseert Borsele Beweegt diverse activiteiten. VrijwiligersHuis Borsele vestigt uw aandacht op de volgende activiteiten:

Bikkelen & Smikkelen met Borsele Beweegt en de Seniorenraad Borsele. Een fietstocht van circa 50 km. door en langs prachtige plekjes binnen de gemeente Borsele. Genieten van de Zak van Zuid-Beveland en je onderweg laten verrassen door leuke koffiestops en heerlijke lekkernijen. Inschrijven tussen 9.45 en 10.30 uur in De Kraayert in Lewedorp. Onderweg wordt er geluncht bij Strandbrasserie De Landing in Baarland. Na de lunch vindt er nog een tussenstop plaats bij Klompenmakerij traas in Heinkenszand, inclusief consumptie én rondleiding! Eindpunt is het terras van De Goede Verwachting in Lewedorp. Deelname kost € 10. Dit is inclusief 4 consumpties, lunch en overige lekkernijen. Donderdag 14 september.

Samen aan de Wandel! Genieten van het Borselse landschap. Strand, natuurgebied en prachtige vergezichten is wat deze wandeling biedt. De actieve wandelgroepen nemen iedereen die graag wandelt mee voor deze prachtige toch. Start- en eindpunt is bij Strandbrasserie De Landing in Baarland. Hier verzamelen we vanaf 9.15 uur. De wandeling duurt ongeveer 1 uur. Deelname is gratis en voor iedereen en elk (wandel)niveau toegankelijk. Kom alleen of neem een bekende mee. Beweging, gezelligheid en een fantastische omgeving bieden vandaag jouw moment van onthaasting! Vrijdag 15 september.

Beweging zorgt voor een goed gevoel, vermindert stijfheid en in groepsverband geeft het u gezelligheid en wellicht nieuwe kort of blijven contacten. Kom jij ook in beweging?

Deel op Social Media