Zoek
Dag van de Mantelzorg! Schrijf u hier in voor de high tea of broodmaaltijd

Dag van de Mantelzorg! Schrijf u hier in voor de high tea of broodmaaltijd

Mantelzorgers zorgen dag in, dag uit in de weer voor hun naaste. Op 10 november bedankt het college van burgemeester en wethouders alle Borselse mantelzorgers voor hun inzet. Op de Dag van de Mantelzorg krijgen alle mantelzorgers een bedankje. Ook organiseren we een high tea en broodmaaltijd waar mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten.

Alle geregistreerde mantelzorgers uit de gemeente Borsele krijgen een cadeau met daarbij een uitnodiging voor een high tea op 21 november of een broodmaaltijd op 30 november. Hieronder kunt u zich inschrijven voor een van de twee activiteiten.

Let op: u kunt kiezen uit één van de twee activiteiten. Vol is vol! U kunt slechts één persoon per keer opgeven. Als u nog iemand wilt opgeven, kunt u het formulier na uw eigen inschrijving nog een keer invullen met de gegevens van de andere persoon.

Dinsdag 21 november: High tea in Dorpshuis ’t Durpsuus, Driewegen van 14.30 tot 16.30 uur. Door op deze link te klikken komt u bij het aanmeldformulier voor de high tea.

Donderdag 30 november: Broodmaaltijd in dorpshuis Versvliet, ‘s-Heer Abtskerke van 17.00 tot 19.30 uur. Door op deze link te klikken komt u bij het aanmeldformulier voor de broodmaaltijd.

Registreren als mantelzorger
Bent u ook mantelzorger, maar staat u nog niet zo bij ons geregistreerd? Schrijf u dan in door op de volgende link te klikken: inschrijven als mantelzorger. Als u zich voor 17 november inschrijft, ontvangt u ook nog de jaarlijkse attentie. We nodigen u ook van harte uit voor de high tea of broodmaaltijd, daar kunt u zich gelijk voor inschrijven. Het is niet nodig om te wachten tot uw inschrijving als mantelzorger verwerkt is.

Hulp en ondersteuning
Mantelzorgers kunnen voor een luisterend oor, informatie, advies en ondersteuning bij ons terecht. Het is vaak lastig om hulp te vragen als de zorg te veel wordt. Toch is het belangrijk om dit wel te doen. Samen zoeken we een oplossing voor uw vraag. U kunt contact opnemen via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl.

Deel op Social Media