Zoek
Borselse Sprinter

Woont u in Borsele en heeft u behoefte aan uitstapjes en gezelligheid? Ga mee met de Borselse Sprinter! U wordt gehaald en gebracht.

 De activiteiten van de Borselse Sprinter
De activiteiten van de Borselse Sprinter zijn te vinden op www.borselsesprinter.nl. Aanmelden kan op maandag en woensdag tussen 09.00 – 11.00 uur via 06-52560982. Alle activiteiten staan ook vermeld in het Sprinternieuws. Wilt u het Sprinternieuws persoonlijk ontvangen? U kunt zich hiervoor aanmelden bij het VrijwilligersHuis via 0113-311 999.

Voor wie is de Borsele Sprinter?
De bus is er voor inwoners van de gemeente Borsele die niet in staat zijn activiteiten te bezoeken of dit liever niet alleen willen doen. De bus is volledig aangepast en biedt plaats voor twee rolstoelen.

Wat kost een rit?
De kosten van een rit met de Borselse Sprinter zijn afhankelijk van de activiteit. U vindt de kosten in het activiteitenprogramma en op de website. Wij houden de kosten zo laag mogelijk, dankzij provinciale en Europese subsidie en een structurele bijdrage van Beveland Wonen.

Waar gaan we naartoe?
De Sprinter rijdt naar verschillende plaatsen in en buiten Zeeland, zoals Rotterdam, Tilburg en Brugge. Daar bezoeken wij bijvoorbeeld een streekmarkt, tuincentrum, museum, monument of optreden. Of we maken een boottocht, bezoeken bijzondere tuinen of rijden met de Borselse Sprinter door een mooi gebied. Tijdens een rit is het gebruikelijk om samen een consumptie te nuttigen. De meeste activiteiten zijn rolstoeltoegankelijk. Zo niet, vermelden we dit duidelijk bij de activiteit.
Het activiteitenprogramma vindt u onder andere in de Bevelandse Bode, in de activiteitenkalender op deze website, op de website van de Borselse Sprinter www.borselsesprinter.nl en in het Sprinternieuws. U kunt zich aanmelden voor het Sprinternieuws bij het VrijwilligersHuis via 0113-311999. De activiteiten van de Borselse Sprinter komen in aanmerking voor de Bijdrageregeling Minimabeleid gemeente Borsele. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.borselsesprinter.nl

Afmelden
Bent u verhinderd door bijvoorbeeld ziekte en u wilt u zich afmelden, dan kunt u dit doen op maandag en woensdag tussen 09.00 en 11.00 uur op het telefoonnummer 06-52560982. Wanneer er niemand opneemt, kunt u een boodschap inspreek. Wij kunnen dan uw plaats misschien nog aan iemand anders geven.

 

Deel op Social Media