Zoek
Bijeenkomst voor alleenstaande ouder(s)

Bijeenkomst voor alleenstaande ouder(s)

Alleenstaande ouder en nu…? U hoeft het niet alleen te doen!

Bent u een alleenstaande ouder? Misschien heeft u er bewust voor gekozen, of misschien is het u overkomen: het alleenstaand ouderschap. Het is niet altijd makkelijk om voor een kind te zorgen zonder de steun van een partner. Alleen opvoeden kan lastig zijn als de zorg voor kinderen gecombineerd moet worden met werk en/of een studie. U moet beslissingen nemen over de opvoeding, grenzen stellen, problemen op school aanpakken, ruzies sussen; het komt allemaal op uw schouders terecht. Het rondkomen van het gezinsinkomen kan moeilijk zijn. Kinderen kosten immers veel geld. Een alleenstaande ouder moet dag en nacht beschikbaar zijn.

Maar er zitten ook voordelen aan: u hoeft bijvoorbeeld niet alles te overleggen. Vaak vinden alleenstaande ouders het prettig om ervaringen, tips en ideeën uit te wisselen met mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. VrijwilligersHuis Borsele organiseert in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en Zorg Verandert deze bijeenkomst. Wij nodigen u van harte uit om deze gespreksgroep bij te wonen.

Wilt u deze bijeenkomst graag bijwonen, en beschikt u niet over een oppas voor uw kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, geeft u dat a.u.b. bij uw aanmelding aan ons door.

Datum: 25 oktober Locatie: Speelboerderij ’t Klokuus, Wissekerkseweg 6, ’s-Heer Arendskerke
Tijd: 09.30 – 11.30 uur
Deelname gratis; aanmelden verplicht. Mail uw gegevens naar info@vrijwilligershuis.nl of bel met T. (0113) 311 999

 

 

 

Deel op Social Media