Zoek
Bijeenkomst in ‘s-Gravenpolder over positieve gezondheid voor mantelzorgers

Bijeenkomst in ‘s-Gravenpolder over positieve gezondheid voor mantelzorgers

VrijwilligersHuis Borsele organiseert woensdag 10 mei een bijeenkomst in de Inloop in ’s-Gravenpolder voor mantelzorgers en zorgvragers over positieve gezondheid: UUR V(eerkracht).

Alle mantelzorgers en zorgvragers uit de gemeente Borsele zijn van harte welkom. Wilt u samen met andere mantelzorgers en hun zorgvragers in gesprek over positieve gezondheid? Over de veerkracht van mensen en een betekenisvol leven leiden? Vindt u het prettig om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen te delen? Meld u dan nu aan voor UUR V.

Over UUR V

UUR V. De V staat voor Veerkracht, voor Vrij-uit, Verhaal, Verbinden, Vol en Veel. Maar voornamelijk voor Veerkracht. Spreken met anderen over wat je bezighoudt maakt lichter, te weten dat je niet de enige bent. Herkenning en erkenning ervaren voor waar je samen doorheen gaat. Niet alleen voor mantelzorgers, maar ook voor zorgvragers.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur in de Inloop (Poelvoordestraat 1) in ’s-Gravenpolder en duurt tot 11.30 uur. Aanmelden kan via onderstaand formulier:


Meld u hieronder aan voor de bijeenkomst


Deel op Social Media