Zoek
Alzheimercafé/Geheugensteun in Heinkenszand: de rol van de huisarts bij dementie

Alzheimercafé/Geheugensteun in Heinkenszand: de rol van de huisarts bij dementie

VrijwilligersHuis Borsele, gemeente Reimerswaal en Cederhof Welzijn organiseren maandag 3 juni weer een Alzheimercafé/Geheugensteun.

Deze keer gaat het over de rol van de huisarts bij dementie. De huisarts van je naaste is een vertrouwd persoon. Hij kent uw naaste en de gezinssituatie vaak al jaren. Als u vermoedens heeft dat uw naaste geheugenproblemen heeft, kunt u bij hem terecht. De huisarts wijst u de weg en vertelt over een mogelijk vervolgtraject. Hij legt contacten en weet de weg in het land van alle zorgvoorzieningen. Huisarts Peene en de casemanager dementie geven handvatten en tips. Daarnaast is er alle gelegenheid om vragen te stellen en/of ervaringen te delen.

Alzheimercafé/Geheugensteun is een ontmoetingsplaats in de gemeenten Borsele, Kapelle en Reimerswaal voor mensen met geheugenproblemen en dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Zij kunnen hier mensen ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren en daar steun uit putten.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in woonzorgcentrum Fonteyne, Hoefbladstraat 1 in Heinkenszand. Toegang is gratis, aanmelden kan tot 27 mei via info@vrijwilligershuis.nl of
0113-311999.

Deel op Social Media