Search

GPS Trackshop
Senior GPS horloge met SOS alarm en belfunctie.
Het onzekere gevoel dat ouderdom met zich meebrengt geeft veel stress voor families en verzorgers. GPS Trackshop biedt dat extra beetje zekerheid, vrijheid en veiligheid waarnaar zij opzoek zijn. Met een onopvallend senior GPS horloge kan men bellen, gebeld worden, de GPS positie volgen en om hulp vragen (SOS knop) zonder maandelijkse kosten of tussenkomst van derden.

www.gpstrackshop.com

SPAZ
De SPAZ heeft een alarmcentrale waar u dag en nacht een beroep op kunt doen zodra dit nodig is.

Bij het zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven van al die mensen is een belangrijke rol weggelegd voor familie, buren, vrienden, kennissen en dienstverlenende organisaties. Toch zal een zelfstandig wonende altijd voor een flink deel van de dag op zichzelf zijn aangewezen. Juist tijdens deze uren kan er behoefte zijn aan directe hulp door SPAZ. Op dit moment heeft de SPAZ ruim 5000 aansluitingen, verspreid over heel Zeeland.

www.spaz.nl

Wuzzi Alert
Wuzzi Alert is een mobiel alarm voor binnen en buiten zonder installatie. 120 senioren en hun familie en mantelzorgers bedachten de Wuzzi Alert. Met de Wuzzi Alert staat de gebruiker met 1 druk op de knop in contact met of familie, buren, mantelzorgers, landelijke alarmcentrale of lokale zorgorganisatie, waaronder SPAZ. Hierbij is de positie bekend en kan er op afstand met elkaar gesproken worden. In geval van dementie wordt Wuzzi Alert vooral gebruikt om de gebruiker alle vrijheid te geven en toch vindbaar te zijn voor familie, buren, mantelzorgers of zorgorganisatie. Met het instellen van een veilige zone (buurt, wijk, dorp of vaste- en wandelroutes) wordt er ook automatisch gealarmeerd als deze wordt verlaten. Wuzzi Alert is zeer eenvoudig in gebruik, geeft heel veel vrijheid en is veel goedkoper dan andere alarmsystemen.

www.wuzzialert.com

De Vlinder
De Vlinder is een slimme persoonsalarmering voor zelfstandige en actieve ouderen.

Senioren zijn vitaler dan ooit en wonen langer zelfstandig. De Vlinder is een innovatief GPS persoonsalarm dat deze ontwikkeling ondersteunt. Met de Vlinder bent u met uw hele familie verbonden, u staat er nooit meer alleen voor. U kunt er veilig op uit, want hulp is altijd dichtbij in geval van nood. Geniet van uw vrijheid en mobiliteit.

Bent u soms ongerust over uw vader of moeder, vriend of iemand voor wie u zorgt? Met de Vlinder heeft u snel contact en kunt u de gebruiker simpel lokaliseren. Het is daardoor een ideaal hulpmiddel voor de mantelzorg bij vergeetachtigheid en lichte vorm van dementie. De Vlinder: een hele zorg minder.

www.mijnvlinder.nl

Livesafe
LiveSafe houdt wereldwijd duizenden mensen veilig door ze uit te rusten met eenvoudige GPS-gestuurde technologie. In de vorm van een app voor uw smartphone of een speciale tracker met 2-weg spraakverbinding. De professionele term voor deze vorm van dienstverlening is mobiele alarmering. Livesafe noemt het liever: persoonlijke veiligheid. Bij het gebruik van de noodknop op het alarmapparaat of app wordt direct verbinding gemaakt met de wereldwijd werkende alarmcentrale. Binnen enkele seconden kunt u, in uw eigen taal, spreken met een medewerker van deze alarmcentrale. Deze ziet wíe u bent, wáár u zich bevindt en heeft, uitsluitend tijdens de alarmmelding, toegang tot uw persoonlijk dossier. In dit dossier heeft u uw belangrijke (medische) gegevens opgenomen.

www.livesafe.nl

Deel op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *