Search
50 Fit & Vitaal

50 Fit & Vitaal

Geef uzelf een sportief cadeau en train mee! Kom naar de informatieavond en kennismakingstraining en maak gebruik van het sportieve kennismakingsaanbod 50 fit & vitaal.

U wilt graag werken aan uw gezondheid. U ziet het belang en de voordelen van beweging voor uw eigen vitaliteit. U bent nieuwsgierig naar wat kracht– en cardiotraining is en wat het voor u kan betekenen. Bewegen in groepsverband met leeftijdsgenoten uit de gemeente Borsele lijkt u fijn. Dan biedt de leefstijlcoach gemeente Borsele i.s.m. The Bootcamp Club Zeeland u een sportief kennismakingsaanbod.

De informatie– en kennismakingsavond vindt plaats op 10 mei van 19.00 – 20.15 uur in Grand café Fonteyne (Hoefbladstraat 1, Heinkenszand). Train aansluitend 5 weken gratis mee onder begeleiding van professionele, enthousiaste en ervaren instructeurs. U verbetert uw spierkracht– en conditie aanzienlijk. Na deze weken zijn er diverse mogelijkheden om de opgebouwde resultaten te blijven voortzetten. Tijdens de informatieavond informeren de leefstijlcoach Borsele en de betrokken instructeur(s) u over deze beweegvorm en aansluitend vindt er een korte kennismakingstraining plaats. Kom in (buiten)sportkleding.

Aanmelden is i.v.m. de organisatie verplicht. Deelname is gratis voor inwoners van de gemeente Borsele (informatiebijeenkomst, introductietraining en aansluitende 5 wekelijkse trainingen).

Wat is 50 FIT & VITAAL
50 FIT & VITAAL is een kennismaking met kracht- en cardiotraining in de buitenlucht voor personen van 50 jaar of ouder woonachtig in de gemeente Borsele. Als 50-plussers kun je het ontzien om in te stromen bij beweegvormen waar de leeftijden 20-40 jaar de overhand hebben. Wij proberen met het kennismakingsaanbod 50 FIT & VITAAL deze beweegvorm onder de aandacht te brengen en nieuw beweegaanbod te creëren in de gemeente Borsele waarbij ook de 50-plussers met elkaar op hun eigen niveau en tempo kunnen trainen. Werken aan uw eigen gezondheid en uw eigen vitaliteit in een fijne en plezierige omgeving maakt deze beweegvorm geschikt voor u!

Informatie: Leefstijlcoach Borsele, T. (0113) 238 383 of stuur een e-mail met uw naam- en adresgegevens naar leefstijlcoach@borsele.nl o.v.v. 50fit&vitaal.

Deel op Social Media