Zoek
16 september: Gespreksgroep voor naasten van mensen met dementie

16 september: Gespreksgroep voor naasten van mensen met dementie

Zorgen voor iemand met dementie kost veel energie. Vaak heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Daarom beginnen we op 16 september met een gespreksgroep in Waarde voor wie als echtgenoot, broer, zus, kind, vriend of kennis iemand verzorgt die geestelijk achteruit gaat door dementie. De gespreksgroep duurt van 14.00 tot 15.30 uur in dorpshuis MeerWaarde en is een samenwerking tussen VrijwilligersHuis Borsele, Zeeuwse Zorgschakels, Cederhof Welzijn en gemeente Reimerswaal.
 
Tijdens de bijeenkomsten delen deelnemers ervaringen en krijgen ze informatie over het verloop van dementie, de verzorging van iemand met dementie en de hulp die organisaties kunnen geven. Een maatschappelijk werker en een casemanager dementie leiden de gesprekken.
 
De bijeenkomsten zijn op 16 september, 14 oktober, 28 oktober, 11 november, 25 november en 9 december. Let op: u kunt zich alleen aanmelden voor de serie bijeenkomsten, het is niet mogelijk een enkele bijeenkomst te bezoeken.
 
Wanneer u moeilijk thuis weg kunt, denken wij graag met u mee over de mogelijkheid van vervangende zorg. Aanmelden kan via info@vrijwilligershuis.nl en 0113-311999.
Deel op Social Media